Welcome to MalwareRemoval.com,
What if we told you that you could get malware removal help from experts, and that it was 100% free? MalwareRemoval.com provides free support for people with infected computers. Our help, and the tools we use are always 100% free. No hidden catch. We simply enjoy helping others. You enjoy a clean, safe computer.

Malware Removal Instructions

Flags....

This is the place for general discussions - we are a family site - no bad language, no flames.
A Moderators word is final.

Flags....

Unread postby percyonline2004 » August 21st, 2005, 1:56 pm

How do you put your country flag in your profile so it appears under your username in the left hand side margin - something simple somewhere I guess - Doh !
User avatar
percyonline2004
Regular Member
 
Posts: 129
Joined: August 3rd, 2005, 5:28 am
Advertisement
Register to Remove

Unread postby Bertha » August 21st, 2005, 2:48 pm

Its in your Profile

Bertha
User avatar
Bertha
Admin/Teacher Emeritus
 
Posts: 2053
Joined: February 6th, 2005, 1:17 pm
Location: Midlands

Unread postby percyonline2004 » August 21st, 2005, 4:06 pm

I can't see anything here in my profile to enable it lol I can put my location in, the next option underneath that the next section that is denoted by a : symbol is blank, should that be the place ?? Im using opera as my default browser but have logged in with firefox and explorer too, when logged in with these browsers I can see a place where a picture should be but none is actually there (( "red x" in explorer) and (blank space in firefox))
User avatar
percyonline2004
Regular Member
 
Posts: 129
Joined: August 3rd, 2005, 5:28 am

Unread postby NonSuch » August 22nd, 2005, 3:17 am

You are absolutely right! Although my flag is showing when I post, that option has completely disappeared from my profile.

Image Methinks this must be an evil conspiracy, a plot, a devious.... well, okay, maybe just a board glitch of some sort. ;)
User avatar
NonSuch
Administrator
Administrator
 
Posts: 27302
Joined: February 23rd, 2005, 7:08 am
Location: California

Unread postby ChrisRLG » August 22nd, 2005, 3:38 am

Its a glitch in the forum software.

The last update I did, a security update from phpBB, must have changed something.

I will check it as soon as I can.
ChrisRLG
Administrator Emeritus
 
Posts: 17759
Joined: December 16th, 2004, 10:04 am
Location: Southend, Essex, UK

Unread postby NonSuch » August 22nd, 2005, 6:42 am

Thanks, Chris! Image
User avatar
NonSuch
Administrator
Administrator
 
Posts: 27302
Joined: February 23rd, 2005, 7:08 am
Location: California

Unread postby Chachazz » September 16th, 2005, 11:59 pm

My flag doesn't show either :(
User avatar
Chachazz
Regular Member
 
Posts: 642
Joined: July 3rd, 2005, 5:33 pm
Location: Canada

Unread postby ChrisRLG » September 17th, 2005, 6:58 pm

Is still a glitch in the software.

But I have a server move to do first :(
ChrisRLG
Administrator Emeritus
 
Posts: 17759
Joined: December 16th, 2004, 10:04 am
Location: Southend, Essex, UK
Advertisement
Register to Remove


Return to General Discussions



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests

Contact us:

Advertisements do not imply our endorsement of that product or service. Register to remove all ads. The forum is run by volunteers who donate their time and expertise. We make every attempt to ensure that the help and advice posted is accurate and will not cause harm to your computer. However, we do not guarantee that they are accurate and they are to be used at your own risk. All trademarks are the property of their respective owners.

Member site: UNITE Against Malware