Welcome to MalwareRemoval.com,
What if we told you that you could get malware removal help from experts, and that it was 100% free? MalwareRemoval.com provides free support for people with infected computers. Our help, and the tools we use are always 100% free. No hidden catch. We simply enjoy helping others. You enjoy a clean, safe computer.

Malware Removal Instructions

new user, malware questions

This is the place for general discussions - we are a family site - no bad language, no flames.
A Moderators word is final.

new user, malware questions

Unread postby picturesplus » December 11th, 2007, 10:38 pm

Hi folks. I just joined here, hoping to find some answers to issues with my XP. I had Norton Antivirus (still have, but I deactivated it) which was ok until I got DSL. Then I realized how badly Norton eats up my CPU. So I loaded AVG Free, then today loaded and ran Spybot Search and Destroy.

Spybot S&D found all kinds of trojans, etc. But after running it and eliminating those that I was certain were bad, IE7 showed IT was using up 98-99% of my CPU. I did msconfig, and removed Spybot S&D from the start menu, and several others from the "services" table, and IE7 seems to be working now, but I'm wondering if when I reboot (haven't yet) I might have issues with this.

Also, I noticed in the start menu an executable file labeled "36110103225105870656.exe" with no information as to where or whom it came from. I searched for this on the net and found nothing, but I did find several listings for "36110103225.exe", indicating it was malware, and part of malware group Rootkit Haxdoor.

My questions are:
1) Is the file I have also a Rootkit Haxdoor malware?
2) Am I likely to have issues when restarting my computer by turning off Spybot S&D and others?
3) How do I make sure my hard drive is REALLY clean? On the cheap or free, preferably?

Thanks very much. I'm looking forward to your answers.
Active Member
Posts: 2
Joined: December 11th, 2007, 10:22 pm
Register to Remove

Re: new user, malware questions

Unread postby picturesplus » December 11th, 2007, 10:55 pm

I forgot to mention this. I can't enter any website addresses directly into the address bar, because this instantly locks up my computer. When I do ctrl+alt+del, it always shows IE7 is using my whole CPU, and I have to "end process". I can open IE7 again, and it's fine, and I can go to any saved site in favorites, or any searched site link, but I just can't enter an address in my address bar. What's causing this, and how can I fix it?

Active Member
Posts: 2
Joined: December 11th, 2007, 10:22 pm

Re: new user, malware questions

Unread postby ChrisRLG » December 12th, 2007, 4:29 am

I would recommend that you post this in the malware removal room - along with a hijackthis log.


I would have moved this, but all the helpers look for topics without any replies, and you have already replied to your own topic.

So post in that link I provided as a new topic in the right room and one of the experts will get to you.
Administrator Emeritus
Posts: 17759
Joined: December 16th, 2004, 10:04 am
Location: Southend, Essex, UK

  • Similar Topics
    Last post

Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

Contact us:

Advertisements do not imply our endorsement of that product or service. Register to remove all ads. The forum is run by volunteers who donate their time and expertise. We make every attempt to ensure that the help and advice posted is accurate and will not cause harm to your computer. However, we do not guarantee that they are accurate and they are to be used at your own risk. All trademarks are the property of their respective owners.

Member site: UNITE Against Malware