Welcome to MalwareRemoval.com,
What if we told you that you could get malware removal help from experts, and that it was 100% free? MalwareRemoval.com provides free support for people with infected computers. Our help, and the tools we use are always 100% free. No hidden catch. We simply enjoy helping others. You enjoy a clean, safe computer.

Malware Removal Instructions

Is this possible?

Troubleshooting issues with software, including all version of Windows.

Is this possible?

Unread postby Nellie2 » July 20th, 2006, 2:14 pm

Is it possible to import an vmware virtual hard drive into VPC? I've got some set up for VMWare and don't fancy spending all that time installing again. :(
User avatar
Nellie2
Administrator Emeritus
 
Posts: 8737
Joined: December 16th, 2004, 5:01 pm
Location: UK
Advertisement
Register to Remove

Unread postby ChrisRLG » July 21st, 2006, 6:45 pm

you should be able to backup software (MS MVP offer :) ) then use that to put into a VPC.

Not sure if it would work, but should.
ChrisRLG
Administrator Emeritus
 
Posts: 17759
Joined: December 16th, 2004, 10:04 am
Location: Southend, Essex, UK

Unread postby Nellie2 » July 22nd, 2006, 4:04 pm

An image you mean?
User avatar
Nellie2
Administrator Emeritus
 
Posts: 8737
Joined: December 16th, 2004, 5:01 pm
Location: UK

Unread postby ChrisRLG » July 22nd, 2006, 4:37 pm

yes a backup image
ChrisRLG
Administrator Emeritus
 
Posts: 17759
Joined: December 16th, 2004, 10:04 am
Location: Southend, Essex, UK

Unread postby Nellie2 » July 22nd, 2006, 4:50 pm

My problem with VMware is that I can't seem to drag and drop from my main machine into my virtual one... which makes pulling my imaging software into the VM a little difficult.
User avatar
Nellie2
Administrator Emeritus
 
Posts: 8737
Joined: December 16th, 2004, 5:01 pm
Location: UK

Unread postby ChrisRLG » July 22nd, 2006, 4:55 pm

Sorry nellie - not using VM - so will not be the right person to advise.

VPC is very easy with that - if you have the VPC tools installed - if not it too is a pain.
ChrisRLG
Administrator Emeritus
 
Posts: 17759
Joined: December 16th, 2004, 10:04 am
Location: Southend, Essex, UK

Unread postby Nellie2 » July 22nd, 2006, 4:57 pm

Yes I know... that is why I wanted to set up VPC again!

Ho hum... I can see another install coming on! :?
User avatar
Nellie2
Administrator Emeritus
 
Posts: 8737
Joined: December 16th, 2004, 5:01 pm
Location: UK
Advertisement
Register to Remove


Return to Software Support (including Windows)



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Contact us:

Advertisements do not imply our endorsement of that product or service. Register to remove all ads. The forum is run by volunteers who donate their time and expertise. We make every attempt to ensure that the help and advice posted is accurate and will not cause harm to your computer. However, we do not guarantee that they are accurate and they are to be used at your own risk. All trademarks are the property of their respective owners.

Member site: UNITE Against Malware