Welcome to MalwareRemoval.com,
What if we told you that you could get malware removal help from experts, and that it was 100% free? MalwareRemoval.com provides free support for people with infected computers. Our help, and the tools we use are always 100% free. No hidden catch. We simply enjoy helping others. You enjoy a clean, safe computer.

Malware Removal Instructions

Problems re-appearing in SpyBot and SpywareBlaster

MalwareRemoval.com provides free support for people with infected computers. Using plain language that anyone can understand, our community of volunteer experts will walk you through each step.

Problems re-appearing in SpyBot and SpywareBlaster

Unread postby Eagle » February 23rd, 2010, 9:52 pm

Dell Precision 340 Workstation
Windows 2000 Professional
Service Pack 4
Mozilla FireFox
Version: 3.6
Internet Explorer
Version: 6.0.2800.1106
ESET NOD32 Antivirus 4.0.467.0
Malwarebytes' Anti-Malware
SysInspector by ESET
version 4.2
My system appears to be repeatedly infected.
Please see the following images of "Spybot" and "SpywareBlaster" results:



I typically start by opening "HostsXpert" version 4.3. I then click on: "Make Writeable?"
Then I start Spybot Search and destroy.
After seeing there are problems (Please, see the image above) ........I then click on "Immunize". It then appears to solve the problems.
-------------------------------- and or ----------------------------------
Then I start SpywareBlaster and I see there are problems. (Please, see the image above): I enable all protection and or (on two occasions) check boxes on the custom list.
After doing the above the problems appear to be solved.
Then, I click on "Make read only" in "HostXpert".
However, after re-starting the computer the problems appear to be returning.
Please provide me with Step by Step Instructions that a computing Novice can follow in order to understand and fix these problems.
Thank you in advance.
Active Member
Posts: 11
Joined: September 27th, 2009, 5:47 pm
Register to Remove

Re: Problems re-appearing in SpyBot and SpywareBlaster

Unread postby jmw3 » February 23rd, 2010, 10:39 pm

By posting just a description of your problems it is likely that your topic will be passed by and you will not receive the help you're looking for.

We need to know what's running on your computer so that we can give you appropriate instructions.

May I draw your attention to THIS topic, which you should have read, and which tells you what we need you to post so that we can help you.

This thread will now be closed.

If you still need help, please start a new thread with:-
  • A HijackThis log
  • An Uninstall list
  • Details of the problems you're experiencing

If for any reason you can't run HijackThis, please let us know in your post.
User avatar
MRU Emeritus
MRU Emeritus
Posts: 4621
Joined: February 12th, 2008, 2:36 am
Location: Port Hedland, Western Australia

  • Similar Topics
    Last post

Return to Infected? Virus, malware, adware, ransomware, oh my!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 57 guests

Contact us:

Advertisements do not imply our endorsement of that product or service. Register to remove all ads. The forum is run by volunteers who donate their time and expertise. We make every attempt to ensure that the help and advice posted is accurate and will not cause harm to your computer. However, we do not guarantee that they are accurate and they are to be used at your own risk. All trademarks are the property of their respective owners.

Member site: UNITE Against Malware